Oldalsáv

Egy kiváló pályamű jutalma

2020. szeptember 25.
A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fejér Megyei Területi Szervezete pályázatán sikerrel szerepelt Bálint Andrea, a Lorántffy iskola diákja, aki most vehette át a munkájáért járó elismerést.

A Kamara középiskolai tanulók részére írt ki pályázatot abból az alkalomból, hogy 2020 az ápolók és szülésznők éve. A pályázatra egy max. 10 oldalas esszével lehetett nevezni három témában. Bálint Andrea, a tavalyi tanévben iskolánk 5/13-as gyakorló ápoló, jelenleg 1/15-ös ápoló diákja 'Ápolók és szülésznők a történelemben' című pályaművével nevezett be erre a versenyre még az előző tanévben. A járványhelyzet miatt azonban a pályázatok értékelése és az eredményhirdetés is – 2020 májusában és szeptemberében is – elmaradt.

Az elismerést Marczona Tamás igazgató úr adta át Az elismerést Marczona Tamás igazgató úr adta át

A MESZK Fejér Megyei Területi Szervezete viszont szerette volna elismerését kifejezni az indulóknak, így Andreának is a pályázatokért. Így postán küldték el intézményünk részére az elismerő oklevelet és a könyvutalványt, amelyek ünnepélyes átadására ma került sor egészségügyi tanműhelyünkben.

Gratulálunk!

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu